torstaina, maaliskuuta 23, 2006

Merta edemmäs oluelle...


Tukholma ei varmaankaan tule monellekaan meistä oluenystävistä ensimmäisenä mieleen, kun suunnittelemme seuraavaa olutexcursiotamme maltaiseen hämärään. Silti uskallan suositella erästä paikkaa rakkaan naapurimme pääkaupungissa, jonka uskon täyttävän vaativammankin olutbongailijan toiveet. Oliver Twist on sellainen! Jos ette kainostele pientä päivähiprakkaa edellisen illan kosteahkon lauttamatkan jälkeen, suosittelen "päivä Tukholmassa risteilyä" ja sen päivän viettämistä ko. paikassa, jossa voi nauttia myös edullisen ja maittavan lounaan. Kun paikan Real Alet ynnä muut herkut on maisteltu, lähtee laiva juuri sopivasti illansuussa takaisin Suomeen. Ruotsalaisten pienpanimoiden (joita muuten on paljon) tuotteet ovat lähes poikkeuksetta miellyttäviä maisteluelämyksiä. Hanoja Oliver Twistissä on riittävästi ja ne on hauskasti asennettu metallisiin tolppiin joissa kussakin 6-8 hanaa, tolppia tiskillä taisi olla 4-5 kpl. Hyvää matkaa!

Ohessa ottamani kuva, joka kylläkin otettu hieman kehnosta kuvakulmasta eikä aivan tee oikeutta komealle hanatiskille.

3 Comments:

Blogger Tony said...

Noniin, nyt pääsee jo kommentoimaankin. Ensialkuun kitokset tästä itselleni tarpeellisesta blogista. :)

Alku näyttää hyvältä ja tuo myös maukkaaita muistoja mieleen. Nam! Tuskin maltan odottaa, että pääsen maist... lukemaan lisää. Hitto, voi olla, että huomenna täytyy käydä Alkossa katsastamassa viikonloppua varten jotain hyvää.

21:55  
Anonymous Anonyymi said...

Tervetuloa Olutblogille vain minunkin puolestani! Tätä tosiaan jo kovasti kaipailtiinkin. Kuva on heti innostava! (Tosin minä nyt muutenkin olen aika innostunut baareista, köh...)

00:04  
Blogger mental said...

Kiitokset tony huippuvinkistä, tämä taitaa olla sellainen blogi jota oikeasti olen innostunut pitämään! Kiitokset myös kaikille lukijoilleni innokkaasta vastaanotosta!

21:03  

Lähetä kommentti

<< Home